Conference League

Με περίπου 1000 φιλάθλους της στην Τούμπα η Μπεϊταρ

Περίπου 1000 φίλαθλοι της Μπειτάρ θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο της Τούμπας, για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ!

Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν οι φίλοι της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (27/7, 20:30) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League!

Όπως προκύπτει από το Ισραήλ, περίπου 1000 φίλαθλοι των φιλοξενούμενων αναμένεται να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι, ενώ θα βρεθούν στη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας.

Στο μεταξύ, ο ισραηλινός σύλλογος μέσω ανακοίνωσής του ενημέρωσε τους φίλους του για τον τρόπο με τον οποίο θα μπουν στο γήπεδο και για το πώς θα κινηθούν στην πόλη, κάνοντάς τους και συστάσεις ως προς την συμπεριφορά τους.

«Η Ελληνική Αστυνομία γνωρίζει την επικινδυνότητα του παιχνιδιού και οι δυνάμεις ασφαλείας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Παρακαλούμε να μην βρεθείτε σε μπελάδες σε μία ξένη χώρα και να μην προκαλέσετε ζημιά στο σύλλογο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Μπεϊτάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x